Platform Biociden | Netwerkbijeenkomst over biociden vanuit Europees perspectief - Platform Biociden

Netwerkbijeenkomst over biociden vanuit Europees perspectief

3 april 2018

Op woensdag 18 april organiseert het Kennisnetwerk Biociden een netwerkbijeenkomst over Europese ontwikkelingen op het gebied van biociden. Ga in gesprek met twee experts uit Brussel, uit zowel het bedrijfsleven als de Europese Commissie.

Mario Nagtzaam (senior beleidsmedewerker en waarnemend hoofd van de sector biociden bij Directoraat-Generaal Gezondheid en voedselveiligheid van de Europese Commissie; en voorzitter van de expertgroep voor biociden) en Jean-Luc Wietor (Biocides Sector Group Manager bij Cefic, European Chemical Industry Council) zullen beide een presentatie geven.

Innovatie, beschikbaarheid en gelijk speelveld
Bent u benieuwd wat de Europese Commissie doet om innovatie op het gebied van biociden te stimuleren? Hoe Europese beleidsmakers zich inzetten voor beschikbaarheid van voldoende werkzame stoffen en middelen? Wie de grote lijn bewaakt als het gaat om het bereiken van een gelijk speelveld én een veilige wereld waarin biociden nodig zijn?

Dit zijn allemaal onderwerpen die tijdens dit KNB event aan de orde kunnen komen. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen, de discussie aan te gaan en om te netwerken. Een interessante bijeenkomst voor eenieder die zich professioneel met biociden bezighoudt of u nu werkt in de industrie, de gezondheidszorg of bij de overheid.

Aanmelden
De netwerkbijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 april in de Jaarbeurs MeetUp, gelegen in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Vanaf 14:30 is er inloop met koffie en thee. Het programma begint om 15:00 en sluit af met een netwerkborrel tot ongeveer 17:30.
Meldt u aan door middel van deze link >>>

Plaats hier uw reactie

You must be logged in to post a comment.